RECENTE INFORMATIE                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

 


Loge Georges Martin III in Haarlem bestond op 18 februari 2018 precies 100 jaar.  Op de dag zelf is met de Logeleden onderling dit eeuwfeest gevierd. Het was een bijzondere bijeenkomst die we nog lang in herinnering zullen houden. Zeker met steun van de prachtige sierspeld die alle leden als jubileumgeschenk mochten ontvangen!                             

Ons eeuwfeest hebben wij ook met vele bezoekers gevierd op zondag 27 mei 2018 in het Rosenstock Huessyhuis in Haarlem. Het was een stralende zomerdag  met een prachtige invulling. De bijdragen van Operagroep "The Fat Lady", enkele liederen uit de opera 'Die Zauberflöte', waren een groot succes. Alle aanwezigen werden achteraf verblijd met een herinneringsboekje aan dit bijzondere jubileum. 

 

jubileumboekje Georges Martin III

Inmiddels zijn we een nieuwe eeuw ingegaan als een bloeiende Loge!


Op dinsdag 13 februari 2018 is voor het laatst in onze Loge een maçonnieke avond gehouden, in aanwezigheid van 25 belangstellenden. De avond verliep in een uitstekende sfeer.  Op deze avond werd een lezing gehouden met informatie over Vrijmetselarij en was er gelegenheid tot het stellen van vragen. Twee van onze leden gaf een persoonlijk verslagje van wat Vrijmetselarij voor hen heeft gedaan.

Wilt u ook een keer zo'n avond bijwonen? De datum staat nog niet vast - waarschijnlijk wordt dat in het eerste kwartaal van 2019. Zodra de datum bekend is wordt dat op deze website vermeld!